Λευκάδα

Λευκάδα

21/09/2022 2022-09-22 0:02
Ανακαλύψτε το πιο όμορφο νησί του Ιονίου!

Το στολίδι του Ιονίου

Λευκάδα

Η Λευκάδα βρίσκεται στην καρδιά του Ιονίου, και συνδέεται με την ηπειρωτική χώρα με μια γέφυρα. Αυτό το μαγικό νησί είναι ευρέως γνωστό για τις εκπληκτικές κρυστάλλινες παραλίες και τα γραφικά τοπία του.

Καταπληκτικά κρυστάλλινα νερά

Παραλίες

Η Λευκάδα είναι ένα από τα πιο μαγευτικά ελληνικά νησιά και βρίσκεται στην καρδιά του Ιονίου. Λευκή άμμος και βότσαλα που λάμπουν στον ήλιο, κρυστάλλινα, τιρκουάζ νερά και φυσικά τοπία ενώνουν τις δυνάμεις τους για να δημιουργήσουν μερικές από τις καλύτερες παραλίες που θα δείτε ποτέ! Οι πιο δημοφιλείς και παγκοσμίως γνωστές παραλίες είναι το Πόρτο Κατσίκι, οι Εγκρεμνοί και το Κάθισμα.

Απαράμιλλη Ομορφιά

Αξιοθέατα

Αξιοθέατα με απαράμιλλη ομορφιά. Μοναδικά αξιοθέατα και άλλα πολλά σας περιμένουν να τα εξερευνήσετε.

Ταξιδέψτε στη Λευκάδα

Πρόσβαση

Η Λευκάδα έχει εύκολη πρόσβαση καθώς συνδέεται με την ηπειρωτική χώρα με μια πλωτή γέφυρα. Η υποθαλάσσια σήραγγα Πρέβεζας-Ακτίου προσφέρει εύκολη πρόσβαση στο νησί από τη βορειοδυτική Ελλάδα και το λιμάνι της Ηγουμενίτσας (100 χλμ.), που αποτελεί σημαντική πύλη για τη Δυτική και Κεντρική Ευρώπη. Οι επισκέπτες από τη Βόρεια Ελλάδα μπορούν εύκολα να φτάσουν στη Λευκάδα με την Εγνατία οδό. Φτάνοντας στα Ιωάννινα ακολουθήστε τη διαδρομή για Πρέβεζα όπου βρίσκεται η υποθαλάσσια σήραγγα.

Η απόσταση από το αεροδρόμιο Άκτιο προς το νησί της Λευκάδας είναι 22χλμ. Η γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου διευκολύνει τη σύνδεση του νησιού με την Ελλάδα, και το λιμάνι της Πάτρας (170 χλμ.), που είναι η δεύτερη μεγάλη πύλη προς την Ευρώπη.

Check Availabity

Book your holiday here for surprising and satisfactory benefits.

1 Room , 1 Adult , 0 Children
Rooms
Adults
Childrens
Booking Rules Term & Privacy

Γραμμή Εργαλείων Προσβασιμότητας